Föreläsning | Så lyckas du med TikTok

Var: Online
När: Nästa datum sätts inom kort.
Längd: 80 minuter inklusive tid för frågor
Föreläsningstillfällen:
xx kl 10:00-11:20

Deltagaravgift:
1 900 kronor inkl moms

Idag är sociala medier en av företagens viktigaste kommunikationskanaler men ändå är det många företag som inte vågat ta steget in på TikTok. Vad är egentligen grejen med TikTok? Fler och fler hittar in i appen där innehållet är betydligt mycket mer än bara sång och dans. Men hur ska du göra för att lyckas? Här guidas du genom hur just du kan lyckas på TikTok.

Innehåll
I den här föreläsningen får du en introduktion av TikTok. Vi kommer gå igenom hur du kan tänka när du skapar innehåll till TikTok för just din målgrupp. Genom att skapa intressant och kreativt innehåll som tilltalar målgruppen kan du få ett engagemang och en räckvidd som är betydligt högre än på tex. Instagram. Vi pratar även om strategier, planering och om varför storytelling är så viktigt.

Vi går igenom:

  • Hur fungerar egentligen TikTok
  • Hur skiljer sig TikTok från Instagram
  • Hur hittar jag trenderna?
  • Så planerar du ditt innehåll för TikTok
  • Så skapar du innehåll för TikTok
  • Virala videos, så gör du

Upplägg
Föreläsningen är på distans och vi träffas via Zoom. Du har möjlighet att ställa frågor både innan under under föreläsningen då vi avslutar med frågestund.

Föreläsare
Fanny Ahlfors har många års erfarenhet av sociala medier. Under de senaste åren har hon arbetat både med sina egna koton men även som sociala media konsult. Hon jobbar idag och hjälper kunder med strategier, planering och kreativa koncept. Fanny Ahlfors finns under @fanny_josefine i sociala medier och har totalt över 4 miljoner följare på plattformarna Instagram, TikTok, Likee, Facebook. Under början av 2020 nådde hon 1 miljon följare på TikTok och har flertalet videos med över 40 miljoner visningar.

Betalning
Betalning skrev via bankgiro till nr: 692-2447. Team Lost AB. Vid bokning av kurs erhåller du en faktura och när den är betald får du länken till föreläsningen.

Välkommen med din anmälan

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.