Företagsträning

Allt fler företag värnar om sin personal och hälsa och då de inser den stora vinningen i friskvård för sin personal. Det är väldigt mycket billigare att förebygga hälsa än att rehabilitera. Friska, nöjda och pigga medarbetare är motiverade, produktiva och bidrar till ökad trivsel på arbetsplatsen.

Genom att komma igång med företagsträning där medarbetare deltar ökar oftast intresset för hälsa i allmänhet vilket gör att man inspirerar sin omgivning till mer rörelse, kanske börjar röra på sig mer hemma, äter nyttigare osv.

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar vilket är som en motivations boost för att komma igång med träningen. Men även bootcamps pass ute hos oss @lostgym och företagslöpning hos företag.

Bootcamp

När det är dags för kickoff eller teambuilding med ditt företag då har du hittat rätt. Bootcamps hålls naturnära hos @lostgym 20 minuter utanför Jönköping. Vi har både närhet till skog och vatten. Ni kommer få svettas, kämpa och lösa kluriga uppgifter ihop. Kan även avslutas med en middag ute i skogen över öppen eld.

Företagslöpning
Här träffas vi löpande. Det kan vara en gång i veckan eller en gång i månaden. Vi utformar ett upplägg som passar specifikt för er. Passen kanske ni vill ha på morgonen, lunchen eller i anslutning direkt efter jobbet. Passen är uppbyggda med träningsglädje i fokus och vi blandar både löpteknik, styrkeövningar och intervaller.

Vill du veta mer? Kontakta fanny.ahlfors@gmail.com

Faktureras genom Team Lost AB.