@fanny_josefine är ett etablerad profil sedan 2016. Målgruppen är aktiv och träningsintresserad och du når en målgrupp i olika länder och åldrar. Instagram, Facebook, SnapChat och Likee har en internationell målgrupp i åldern 30-45 år medan målgruppen på TikTok är yngre och främst i Sverige.

Förutom mina egna kanaler diver jag även teamlost.se samt tillhörande kanaler tillsammans med @patrikwidell.

Sponsring och ambassadörsskap
Detta är ett perfekt sätt att stärka ditt företags varumärke. Ett sponsorsamarbete är långsiktigt och våra följare får en stark koppling till er som företag. Läs mer här


Utbildningar, föreläsningar och workshops

Utöver samarbeten arbetar jag som föreläsare och digital konsult för varumärken som vill öka sin närvaro i sociala medier. Jag har en lång erfarenhet av personlig närvaro på främst Instagram men även på TikTok. Många företag och varumärken är nyfikna på TikTok men är inte så insatta än. Jag kan hjälpa er med både en strategi och utbildning om plattformen.

Hör av dig till mig du är intresserad av ett samarbete du vill diskutera hur jag kan hjälpa dig och ditt varumärke med er närvaro i sociala media. Eller läs mer om utbildningar och föreläsningar.